Lesbisk med en gogo dansare??

Oj oj oj!! Vet ni vad jag gjorde i söndags kväll??? Fan asså jag måste sluta dricka hahaha! Vi var på ett ställe där de hade fullt med transvestiter och kvinnliga gogo dansare. Jag stod ganska nära scenen där en av tjejerna stod och dansade. Jag vänder mig om och tittar upp och då står hon och tittar på mig. Hon tar tag i min hand och drar upp mig på scenen. Uppe på scenen så börjar hon dansa med mig, ta på mig o krama på mig o grejer. Jag var så full så jag hängde på! Så där står jag uppe på en scen och dansar med en, praktiskt taget, naken kvinna med fullt av killar som står nedanför och dreglar. Gogo dansaren hette Isabella och jag tror att hon var antingen bisexuell eller helt gay för hon sa detta till mig:

"I think that you are very sexy. If you come home with me tonight I will give you an experience that you have never had before!" 

Tror ni att jag vart liite chockad? Jag trodde att hon drog upp mig för att hon ba ville dra upp en tjej. Jag måste faktiskt erkänna att jag var så pass full och atmosfären var så laddad med sex så att jag övervägde att göra det! Men självklart gjorde jag det inte. Jag är fööör feg för att ha sex med en tjej...




Jag är den med kläder på, den nästan nakna kvinnan är gogo dansaren






Jag var ba tvungen att dra ett kort på denna lustiga filur hehe

 

Kommentarer
Postat av: Muppen

Hahahahahaha! Jag dör!!! Dock såg hon lite errrrhmm...."hängig" ut där bak ;) Haha!

2009-04-23 @ 18:57:28
Postat av: tallica

hahaha tja hon var 30 år så...i mörkret när man e på fyllen så såg hon jävligt het ut hhahahaha!

2009-04-23 @ 23:08:52
Postat av: Thomas

Det är så kul på såna ställen!! Galet partajande :-)

2009-04-24 @ 04:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0