Oj oj...

Hej alla cyber folks! Jag har de senaste dagarna varit lite elak mot er och mot min stackars lilla blogg men om sanningen ska fram så har jag haft väldigt mycket att göra och väldigt mycket att tänka på! Jag är enormt vilsen just nu. Vet inte vad jag ska göra av livet...vad nästa steg blir. Jag kommer nu att flytta hem och det är praktiskt taget allt jag vet. Ska jag fortsätta plugga eller ska jag börja jobba?? Jag vet inte...men tankarna snurrar på för fullt!

Självklart så har jag även lyckats med lite äventyr under helgen ;) blev alldeles för full i fredags och lyckades charma till mig en konstapel! Jajamensan ni läste rätt....en polis....a man of the law!!! Hehe ni kommer att få höra detaljerat om hur jag lyckades slingra honom runt mitt lill finger! Vi kan säga så här! Det är officiellt...tallica bör låsas in! Inte bara för hennes säkerhet utan även för allmänheten!

Hihi..fram med batongen!!







Kommentarer
Postat av: Thomas

hahaha - en polis :-) Under tjänsteutövning också??

Du är galen :-)



Vilsen... tror att vi alla är lite vilsna ibland. Ta det lugnt, lita på att det kommer att fixa sig! Jobb eller plugg? Det spelar nog inte så stor roll, så länge som du trivs med vad du gör. Kanske läge att hitta ett nytt jobb?

Har inte du en mäklarutbildning? Det är väl ett coolt jobb?

Men det viktigaste är att det kommer att fixa sig!!

Alla är lite vilsna ibland, det är bra att vara det. Ta vara på det :-) Till slut hittar du rätt.

Lita på mig ;-)

2009-08-18 @ 14:21:38
Postat av: sara

Håller med Thomas, man behöver inte alltid veta vart man är på väg. Själv får jag ibland ångest över att alla andra runt omkring mig lyckas så bra, har ett sånt intressant liv, med ett spännande jobb och mycket pengar. Men i själva verkar är nog alla lite vilsna och borttappade ibland, det hör livet till. Men förr eller senare faller allt på plats...Det är vad jag tror!

2009-08-19 @ 10:31:52
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: Licious

SAY WHAAAAAT?????

2009-08-19 @ 15:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0