Nån som vet när jag hade sex sist??

Jag vet inte riktigt vad det är som är på gång. Vet inte riktigt vad det är som sker i min kropp just nu men jag är SKIT KÅT!!! Jag satt idag på lektion och jag hade skit svårt för att koncentrera mig på vad fan det var vi höll på med. För allt fröken tallica tänkte på var sex!! Min fantasi skena iväg och jag fann mig själv tänka på olika sex positioner och hur skönt det skulle vara. Ärligt va fan e de för fel på mig?? Jag har fan inte vart så här kåt på as länge.

När var det jag hade sex sist?? Är det nån här som har koll på det?? För mig känns det som om det var typ sju hundra år sedan! Om man frågar min vildros så skulle hon säkert säga detsamma så mycket som hon hänger läpp just nu hahahahahahaha oj va jag tyckte jag var rolig nu!! 

Jaha tänker ni väl säkert nu...ha sex da om du är så jävla kåt! Precis vad jag har tänkt idag oxo men det finns för fan inte en enda kotte som jag skulle kunna tänka mig leka gömma korven med här. Alla är as fula och kommer för fan inte ens upp till min navel! Lite jobbigt och ha sex med en kille som som är lika lång som mitt ena ben... Om man ändå hade Vakten här. Mannen med de stora starka armarna som väldigt gärna får slänga mig fram och tillbaka precis som han vill i sängen =) !



Kommentarer
Postat av: sexygge

du kan ha sex med mig?

2012-02-27 @ 16:39:09
URL: http://tallica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0