Kan jag släppa in dig?

Förutom sperma i ögat incidenten så måste jag erkänna att jag och herr McGills har faktiskt haft skit kul. Jag tycker om honom, jag börjar tycka om honom mer och mer. Han är obeskrivligt söt och varm. Han behandlar mig med respekt. Han får mig att skratta non stopp. Jag får honom att skratta non stopp. Han tar med mig upp till hans stuga och behandlar mig som en drottning.

Han frågar mycket om mig, min familj....hur allt funkar. Han vill veta mer. Han har berättat för sina föräldrar om mig och enligt honom så tycker dom att jag verkar vara en toppen tjej. Han håller om mig hela nätterna lång när vi sover ihop...och han är helt omedveten om det. Vi skrattar åt exakt samma saker och har likadan sjuk humor. Han märker när jag har klippt mig eller köpt något nytt.

Kanske dags att sluta kalla honom för min KK...

...jag är en mes jag vet...men jag törs inte. Jag tror fan inte jag skulle klara av att få hjärtat krossat igen....har juh ännu inte läkt helt och hållet än från sist.



 


Kommentarer
Postat av: ghaiii

go for it!!

2009-11-11 @ 02:18:06
URL: http://ghaiii.blogg.se/
Postat av: Brainflakes

Kommer vi människor någonsin läka helt?

2009-11-11 @ 06:31:46
URL: http://brainflakes.blogg.se/
Postat av: Thomas

Han har ju dessutom ställt upp som KK under rätt lång tid, fast han egentligen har velat vara lite mer. Om jag har fattat rätt?

Så han har ju förtjänat ditt förtroende.

Å andra sidan, så måste det ju få ta den tid det tar för dig.

Lycka till!!!!!

haha - - du ser, både jobb och pojkvän.

Jag gillar verkligen att kunna säga: Vad var det jag sa :-)

2009-11-11 @ 07:40:18
Postat av: tallica

Brainflakes: jag undrade över det igår kväll också när jag skrev inlägget. jag tror att hjärte sorg är som en krigsskada. har man blivit skadad riktigt djup så lämnar det ett ärr efter sig...nästan som en påminnelse.



Thomas: hahah din jävel nu ska vi nog ta det lite lugnt med att kalla honom för min pojkvän!! vi kan säga att han är mer än min KK iallafall hehe!

2009-11-11 @ 12:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0