Tattoo my name love!!

Jag ska berätta för er om varför jag vågar lägga till Bartendern på Facebook. Vi har faktiskt flörtat förr. För ungefär 2 år sen så var jag på krogen han jobbade på. Vi hängde där jämt jag o tjejerna. Den kvällen så festade han. Så han stod där med sina kompisar och dom hade många tjejer runt sig. Jag var där med min tjejkompis Muppen. Hon utbrister:

"OMG!!! Bartendern står och dansar med öppen skjorta!!! ÖPPEN SKJORTA!!! Vi måste dit!!! Vi måste dit!!!!"

Jag hade aldrig lagt märke till honom innan men säger aldrig nej till att få se en snygg kille med öppen skjorta hehe! Så vi går förbi honom. Han vänder sig om. Tittar på mig. Kommer fram till mig och lyfter upp mig. Sen så säger han:

"Du är så jävla vacker!"

Vi dansar tätt en stund och jag ser Muppen över hans axel och hon står och hoppar och studsar och gör victory tecknet hahaha! Han frågar om jag vill följa med på efterfest och jag svarar självklart ja! Jag dog av lycka inombords!!! Så när krogen stängde stod jag utanför med Muppen och några till. Vi stod där ett tag och han och hans kompisar tog så himla lång tid på sig att komma ut. Jag kände mig töntig där som stod och väntade så jag gick. Jag vet inte om han då trodde att jag dissade honom som bara drog när jag sa att skulle följa med. Jag vet inte om han ens kom ihåg att han frågat mig. Vilket som så hälsade han iallafall inte på mig nästa gång han såg mig. Jag förklarade aldrig varför jag gick och så hamnade vi i en sån där situation då man inte vet hur man ska vara mot varann efter det.

Nu i lördags så smälte jag! Jag vet ju att han en gång i tiden iallafall tyckte att jag var fin så jag tog en chans! Nu måste jag bara se till att vara inloggad på face samtidigt som honom och skriva något som får honom att vilja tatuera in mitt namn på sin manliga bringa!! Det kan väl inte va så svårt?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0